Paua Hotel Boutique

Tibau Do Sul
Paua Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Paua Hotel Boutique Dış Mekan
Paua Hotel Boutique Dış Mekan
Paua Hotel Boutique Dış Mekan
Paua Hotel Boutique Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Paua Hotel Boutique
Av Baia dos Golfinhos 1751 Praia de Pipa , Tibau Do Sul

Paua Hotel Boutique misafirlere Tibau do Sul bölgesinde, denize sıfır, Chapadao Parkı ile Love Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Pipa Plajı ile 1 mi (1,6 km) ve Minas Plajı ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Chapadao Resto Bar bar/oturma salonu ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir gün sonrasında açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, Okyanus Manzaralı
Bungalov,
Bungalov, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x