Pattaya Holiday Lodge

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Pattaya Holiday Lodge Genel
Pattaya Holiday Lodge Genel
Pattaya Holiday Lodge Genel
Pattaya Holiday Lodge Genel
Pattaya Holiday Lodge Öne Çıkan Resim
Image More +49 fotoğraf
Pattaya Holiday Lodge
124/68-69 M10, Pattaya 3rd Road Nongprue, Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesindeki Pattaya Holiday Lodge misafirlere Walking Street (Yürüyüş Yolu) ve Pattaya Plajı Yolu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Tiffany's Show transeksüel güzellik yarışması ile 3,7 km (2,3 mil) ve Cennette Sanat ile 3,8 km (2,3 mil) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için PattayaHoliday Tea Lounge restoranı ideal, bu restoran Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mikrodalga fırın ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Plus)
Delüks
Delüks Bir King Yataklı
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Deluxe
Deluxe Super Plus Triple Room
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Plus Triple Room
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda (Super Plus)
Room
Run of the House Room Double
Room
Delüks
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x