Patrina Comfort House

Black Sea Coast, Anapa
Patrina Comfort House Genel
Patrina Comfort House Öne Çıkan Resim
Patrina Comfort House Dış Mekan
Patrina Comfort House Dış Mekan
Patrina Comfort House İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Patrina Comfort House
Nikolaya Ovsyannikova str., 6 Black Sea Coast, Anapa

Anapa bölgesindeki Patrina Comfort House konaklamanızda, Taman Yarımadası yakınında ve Lotus Valley ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan pansiyon Tiki-Tak ile 2,4 mi (3,9 km) ve Vizantia Eğlence Parkı ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda mikrodalga fırın ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için sauna ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda, Balkon
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x