Patria Garden Hotel

Blitar
Patria Garden Hotel Genel
Patria Garden Hotel Genel
Patria Garden Hotel Genel
Patria Garden Hotel Öne Çıkan Resim
Patria Garden Hotel Dış Mekan
Image More +12 fotoğraf
Patria Garden Hotel
JL. Batanghari, Dimoro , Blitar

Blitar bölgesindeki Patria Garden Hotel konaklamanızda, Sumber Udel Su Parkı ve Museum Sukarno ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pasar Legi ile 0,8 mi (1,2 km) ve Blitar Meydanı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Garden restoranı ideal, bu restoran Endonezya mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 48 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x