Patong Mansion Hotel

Güney Tayland, Patong
Patong Mansion Hotel Genel
Patong Mansion Hotel Genel
Patong Mansion Hotel Öne Çıkan Resim
Patong Mansion Hotel Dış Mekan
Patong Mansion Hotel Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Patong Mansion Hotel
29/1 Soi Prasertsub 1 Ratchapathanuson Road Güney Tayland, Patong

Patong Mansion Hotel misafirlere Patong merkezinde, Patong Plajı ve Bangla Sokağı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Karon Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Kamala Plajı ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x