Patong Eyes Hotel

Güney Tayland, Patong
Patong Eyes Hotel Öne Çıkan Resim
Patong Eyes Hotel Dış Mekan
Patong Eyes Hotel Dış Mekan
Patong Eyes Hotel İç Mekan
Patong Eyes Hotel İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Patong Eyes Hotel
125/1 Pisitkoranee Rd Güney Tayland, Patong

Patong Eyes Hotel misafirlere Patong bölgesinde, plaj yakınında, Patong Plajı ve Bangla Sokağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Karon Plajı ile 3,8 mi (6,1 km) ve Kamala Plajı ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Patong Eyes Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Jacuzzi
Jacuzzi Suite
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x