Paternoster Hotel

West Coast Yarımadası, Paternoster
Paternoster Hotel Genel
Paternoster Hotel Genel
Paternoster Hotel Genel
Paternoster Hotel Genel
Paternoster Hotel Genel
Image More +25 fotoğraf
Paternoster Hotel
St. Augustines Road West Coast Yarımadası, Paternoster

Paternoster Hotel misafirlere Paternoster bölgesinde, plaj yakınında, Cape Columbine Nature Reserve ile Paternoster Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Cape Columbine Feneri ile 2,9 mi (4,6 km) ve Tietiesbaai ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Paternoster Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Köşe
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x