Pat Luxurious Studio

Gaborone
Pat Luxurious Studio Öne Çıkan Resim
Pat Luxurious Studio Dış Mekan
Pat Luxurious Studio İç Mekan
Pat Luxurious Studio Oda Düzeni
Pat Luxurious Studio Oda Düzeni
Image More +11 fotoğraf
Pat Luxurious Studio
Western Commercial Road iTowers South CBD, Floor 16 Unit 6 , Gaborone

Bu apart daire misafirlere Gaborone merkezinde, Three Dikgosi Monument ve ISKCON Gaborone ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu daire Gaborone Hükümet Bölgesi ile 1,8 mi (3 km) ve Ulusal Müze ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Bu apart daire misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu dairede küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı bulunmaktadır. Misafirler 5 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Küçük Mutfak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x