Passo dell'Arciprete

Defensola
Passo dell'Arciprete Genel
Passo dell'Arciprete Genel
Passo dell'Arciprete Genel
Passo dell'Arciprete Genel
Passo dell'Arciprete Öne Çıkan Resim
Image More +51 fotoğraf
Passo dell'Arciprete
Località Defensola , Defensola

Vieste bölgesindeki Passo dell'Arciprete konaklamanızda, Gargano Ulusal Parkı ve Gargano Burnu yakınında konaklayacaksınız. Bu plaj olan kamp alanı Punta Lunga ile 0,6 mi (0,9 km) ve Güvercin Körfezi Plajı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimiz için kahve/çay makinesi bulunmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için hızlı giriş, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras (2 pax)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras (4 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x