Passo del Cavaliere

Costa Degli Dei, Tropea
Passo del Cavaliere Öne Çıkan Resim
Passo del Cavaliere Dış Mekan
Passo del Cavaliere Dış Mekan
Passo del Cavaliere Dış Mekan
Passo del Cavaliere Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Passo del Cavaliere
Viale Don Mottola, 89, Calabria Costa Degli Dei, Tropea

Passo del Cavaliere misafirlere Tropea bölgesinde, plaj yakınında, Spiaggia del Convento ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Blanca Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Diocesan Müzesi ile 0,8 mi (1,2 km) ve Norman Katedrali ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

4 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Süit, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x