Passions de Goa

Batı Hindistan, Anjuna
Passions de Goa Öne Çıkan Resim
Passions de Goa Dış Mekan
Passions de Goa Dış Mekan
Passions de Goa Dış Mekan
Passions de Goa Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Passions de Goa
Near German Bakery Batı Hindistan, Anjuna

Anjuna bölgesindeki Passions de Goa konaklamanızda, Anjuna Bit Pazarı ve Anjuna Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Baga Plajı ile 3,5 mi (5,7 km) ve Calangute Plajı ile 4,6 mi (7,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x