Parnas Hotel Jeju

Jungmun Plajı, Yerye-dong
Parnas Hotel Jeju Genel
Parnas Hotel Jeju Genel
Parnas Hotel Jeju Genel
Parnas Hotel Jeju Öne Çıkan Resim
Parnas Hotel Jeju Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Parnas Hotel Jeju
100, Jungmungwangwang-ro 72beon-gil Jungmun Plajı, Yerye-dong

Parnas Hotel Jeju misafirlere Seogwipo (Jungmun) bölgesinde, Jungmun Saekdal Plajı yakınında ve Jungmun Golf Club ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Jeju Shinhwa World ile 10,5 mi (16,8 km) ve Sanbangsan Dağı ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

307 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için açık havuz ve kapalı havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde cankurtaranlık hizmeti vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe King Ocean View
Club
Club Presidential Suite Ocean View
Junior
Junior Suite King
Club
Club Prestige Suite
Junior
Junior Suite Family Twin
Premier
Premier King
Club
Club Duplex Suite Ocean View
Room
Deluxe King
Room
Deluxe Twin
Room
Deluxe Family Twin

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x