Parkwood Suites

Bengaluru
Parkwood Suites Genel
Parkwood Suites Genel
Parkwood Suites Öne Çıkan Resim
Parkwood Suites Dış Mekan
Parkwood Suites Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Parkwood Suites
608 c block AECS Layout Kundanahalli Brook Field , Bengaluru

Parkwood Suites misafirlere Bengaluru (Whitefield) bölgesinde, Marathahalli Köprüsü ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Forum Neighbourhood Alışveriş Merkezi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire M.G. Road ile 7,8 mi (12,5 km) ve Manyata Tech Park ile 10,7 mi (17,3 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için apart dairede ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Mutfak olan 21 odasında evinizin konforunu yaşayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premium Oda, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x