Parkson Hotel Hanoi

Kuzey Vietnam, Hanoi
Parkson Hotel Hanoi Genel
Parkson Hotel Hanoi Genel
Parkson Hotel Hanoi Genel
Parkson Hotel Hanoi Genel
Parkson Hotel Hanoi Genel
Image More +82 fotoğraf
Parkson Hotel Hanoi
07 Hang Mam, Hoan Kiem Kuzey Vietnam, Hanoi

Parkson Hotel Hanoi misafirlere Hanoi (Eski Kent) bölgesinde, Hoan Kiem Gölü ve Thang Long Ca Tru Tiyatrosu ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hanoi Eski Şehir Kapısı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 35 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Junior Süit
Room
Classic Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x