Parkside Inn Motel

Kingsbury
Parkside Inn Motel Genel
Parkside Inn Motel Genel
Parkside Inn Motel Genel
Parkside Inn Motel Öne Çıkan Resim
Parkside Inn Motel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Parkside Inn Motel
1045 - 1049 Plenty Rd , Kingsbury

Parkside Inn Motel misafirlere Melbourne (Kingsbury) bölgesinde, La Trobe Üniversitesi ve Bundoora Park yakınında. Bu golf dostu motel Melbourne Kriket Sahası ile 12,9 mi (20,8 km) ve Kraliçe Victoria Pazarı ile 23,2 mi (37,3 km) mesafede.

Motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu motelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Family
Family Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x