Parkside Apartments Old Town

Kent Merkezi, Krakow
Parkside Apartments Old Town Öne Çıkan Resim
Parkside Apartments Old Town Dış Mekan
Parkside Apartments Old Town Şaraphane
Parkside Apartments Old Town Kahvaltı
Parkside Apartments Old Town Yerinde Yemek
Image More +90 fotoğraf
Parkside Apartments Old Town
ul. Kopernika 8 Kent Merkezi, Krakow

Parkside Apartments Old Town misafirlere Krakow merkezinde, Planty Parkı yakınında ve Royal Road ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Main Market Square ile 1,4 mi (2,3 km) ve Oskar Schindler Fabrikası ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 31 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Apart Daire (for 2 persons)
Apart
Apart Daire (for 3 persons)
Apart
Apart Daire (for 4 persons)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçeli
Duplex
Duplex Luxury Studio with Hot Tub and Sauna (for 4 persons)
Luxury
Luxury Duplex Apartment with Hot Tub and Sauna (for 2 persons)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x