Parkhotel Heilbronn

Heilbronn
Parkhotel Heilbronn Genel
Parkhotel Heilbronn Genel
Parkhotel Heilbronn Genel
Parkhotel Heilbronn Genel
Parkhotel Heilbronn Genel
Image More +45 fotoğraf
Parkhotel Heilbronn
Gartenstraße 1 , Heilbronn

Parkhotel Heilbronn size Heilbronn merkezinde, Theatre Heilbronn ile 5 dakika yürüyüş ve Heilbronn Deutschhof ile 9 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Städtische Museen Heilbronn museums ile 1 mi (1,6 km) ve Experimenta Bilim Merkezi Müzesi ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Yerel mutfak alanında uzman olan Hausbrauerei Parkhotel yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

174 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 11 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Basic
Basic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x