Parkhotel Bad Homburg

Bad Homburg v.d. Hoehe
Parkhotel Bad Homburg Genel
Parkhotel Bad Homburg Genel
Parkhotel Bad Homburg Öne Çıkan Resim
Parkhotel Bad Homburg Kahvaltı
Parkhotel Bad Homburg Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
Parkhotel Bad Homburg
Kaiser-Friedrich-Promenade 53-55 , Bad Homburg v.d. Hoehe

Parkhotel Bad Homburg konaklamanızda Bad Homburg v.d. Hoehe merkezinde, Messe Frankfurt Kongre Merkezi ve Menkul Kıymetler Borsası ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Alte Oper ile 16,4 km ve Ana Kule ile 16,7 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

120 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Superior
Superior Oda
Family
Family Oda
Classic
Classic Süit
Standard
Standard Oda (Queen)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x