Parkavon Hotel

Güneybatı İrlanda, Province of Munster
Parkavon Hotel Genel
Parkavon Hotel Öne Çıkan Resim
Parkavon Hotel Dış Mekan
Parkavon Hotel Dış Mekan
Parkavon Hotel Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Parkavon Hotel
Muckross Road Güneybatı İrlanda, Province of Munster

Parkavon Hotel misafirlere Killarney merkezinde, INEC Killarney ve Killarney Ulusal Parkı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Killarney Metodist Kilisesi ile 0,5 mi (0,9 km) ve St. Mary's Kuyusu ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

The Restaurant, Parkavon Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 100 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Superior
Superior Family Room
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x