Park Royal Beach Mazatlán

Kuzey Meksika, Mazatlán
Park Royal Beach Mazatlán Genel
Park Royal Beach Mazatlán Genel
Park Royal Beach Mazatlán Genel
Park Royal Beach Mazatlán Genel
Park Royal Beach Mazatlán Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
Park Royal Beach Mazatlán
Av. Sabalo Cerritos No. 3110 Marina Mazatlán Kuzey Meksika, Mazatlán

Park Royal Beach Mazatlán misafirlere Mazatlan (Marina Mazatlan) bölgesinde, Cerritos Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Marina Mazatlan Golf Sahası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mazatlan International Center Kongre Merkezi ve Fuar Alanı ile 3,2 mi (5,1 km) ve The Mazatlan Malecón ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan La Veranda yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 90 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize emanet kasası, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Room Ocean View King
Room
Deluxe Room Ocean View 2 Double Beds
Room
Run of the House-Non refundable.Run .

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x