Park Inn Hospitality

Bengaluru
Park Inn Hospitality Genel
Park Inn Hospitality Genel
Park Inn Hospitality Öne Çıkan Resim
Park Inn Hospitality Dış Mekan
Park Inn Hospitality Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Park Inn Hospitality
#6, Prestige Shantiniketan ITPL Main Road, Whitefield , Bengaluru

Park Inn Hospitality misafirlere Bengaluru (Whitefield) bölgesinde, Forum Shantiniketan Alışveriş Merkezi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Sheraton Grand Bengaluru Kongre Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel M.G. Road ile 9,6 mi (15,4 km) ve Manyata Tech Park ile 10,7 mi (17,3 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 20 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x