Park Hyatt Changbaishan

Baishan
Park Hyatt Changbaishan Genel
Park Hyatt Changbaishan Genel
Park Hyatt Changbaishan Genel
Park Hyatt Changbaishan Genel
Park Hyatt Changbaishan Genel
Image More +20 fotoğraf
Park Hyatt Changbaishan
No.236 Guanmian Street, Southern Region Changbaishan International Resort , Baishan

Park Hyatt Changbaishan misafirlere Baishan (Fusong İlçesi) bölgesinde, Fokulon Gölü yakınında ve Changbaishan Büyük Tiyatrosu ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Changbaishan Kayak Merkezi ile 0,7 mi (1,2 km) ve FuSongXian KeJiGuan ile 27,7 mi (44,6 km) mesafede.

Living Room yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 163 klimalı odada espresso kahve makinesi ve DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Park,
Park, Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Park, Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Park, Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x