Park Hotel Vnukovo - Kartmazovo

Moskovskiy
Park Hotel Vnukovo - Kartmazovo Genel
Park Hotel Vnukovo - Kartmazovo Genel
Park Hotel Vnukovo - Kartmazovo Genel
Park Hotel Vnukovo - Kartmazovo Genel
Park Hotel Vnukovo - Kartmazovo Öne Çıkan Resim
Image More +60 fotoğraf
Park Hotel Vnukovo - Kartmazovo
Kievskaya Street, 4 , Moskovskiy

Park Hotel Vnukovo - Kartmazovo size Moskova merkezinde, Solntsevo Exhibition Hall ve Rusya Halkların Dostluğu Üniversitesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Vnukovo Airport Public Museum of Battle and Labor Glory ile 6,4 mi (10,4 km) ve Belyaevo Gallery ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 206 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Süit
Luxury
Luxury Süit
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x