Park Hotel Stavropol

Güney Rusya, Stavropol
Park Hotel Stavropol Genel
Park Hotel Stavropol Genel
Park Hotel Stavropol Genel
Park Hotel Stavropol Genel
Park Hotel Stavropol Genel
Image More +78 fotoğraf
Park Hotel Stavropol
Dovatortsev street, 47/B Güney Rusya, Stavropol

Stavropol bölgesindeki Park Hotel Stavropol konaklamanızda Zafer Parkı ve Lermontov Drama Tiyatrosu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Andreyevsky Katedrali ile 3,3 mi (5,3 km) ve Kazak Tarihi Müzesi ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Otelin restoranı Paradise misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Stavropol bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1399 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x