Park-Hotel Sheremetevsky

Timiryazevskiy
Park-Hotel Sheremetevsky Genel
Park-Hotel Sheremetevsky Öne Çıkan Resim
Park-Hotel Sheremetevsky Dış Mekan
Park-Hotel Sheremetevsky Dış Mekan
Park-Hotel Sheremetevsky Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Park-Hotel Sheremetevsky
32, st.Vucheticha , Timiryazevskiy

Park-Hotel Sheremetevsky misafirlere Moskova (Kuzey İdari Okrugu) bölgesinde, Petrovsky Sarayı ve Moskova Otomobil ve Yol İnşaatı Üniversitesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kremlin ile 6,5 mi (10,4 km) ve Kızıl Meydan ile 7,2 mi (11,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 80 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Moskova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Dubleks, 1 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x