Park Hotel Diament Zabrze

Zabrze
Park Hotel Diament Zabrze Genel
Park Hotel Diament Zabrze Genel
Park Hotel Diament Zabrze Genel
Park Hotel Diament Zabrze Genel
Park Hotel Diament Zabrze Genel
Image More +57 fotoğraf
Park Hotel Diament Zabrze
ul. 3go Maja 122a , Zabrze

Park Hotel Diament Zabrze konaklamanızda Zabrze bölgesinde, Guido Maden ve Kömür Madeni Müzesi ile 0,6 km (0,4 mi) ve Gliwice Şatosu ile 12,1 km (7,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Silesian Stadyumu ile 18 km ve Silesian Parkı ile 18,1 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 74 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Business
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x