Park Avenue Hotel Motel

Capricorn Touristic Region, Park Avenue
Park Avenue Hotel Motel Genel
Park Avenue Hotel Motel Genel
Park Avenue Hotel Motel Genel
Park Avenue Hotel Motel Genel
Park Avenue Hotel Motel Genel
Image More +31 fotoğraf
Park Avenue Hotel Motel
30 Main Street Capricorn Touristic Region, Park Avenue

Park Avenue Hotel Motel misafirlere Rockhampton (Park Avenue) bölgesinde, Great Barrier Reef yakınında ve Kershaw Botanik Bahçeleri ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Stockland Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Northside Plaza Tıp Merkezi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Bu motelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Classic
Classic Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x