París Hotel Bogotá

La Merced
París Hotel Bogotá Öne Çıkan Resim
París Hotel Bogotá Dış Mekan
París Hotel Bogotá Dış Mekan
París Hotel Bogotá Yerinde Yemek
París Hotel Bogotá Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
París Hotel Bogotá
Carrera 39 A N 25 - 65 , La Merced

París Hotel Bogotá misafirlere Bogotá merkezinde, Ulusal Müze yakınında ve Plaza de Toros de Santamaría ile yürüyerek 2 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bogotá ABD Elçiliği ile 4 mi (6,4 km) ve Park 93 ile 7 mi (11,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

47 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x