Parfums d'étoiles

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Aguerd
Parfums d'étoiles Öne Çıkan Resim
Parfums d'étoiles Dış Mekan
Parfums d'étoiles Dış Mekan
Parfums d'étoiles Dış Mekan
Parfums d'étoiles Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Parfums d'étoiles
Douar Ait Ali - Ida Ougourd P2214 Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Aguerd

Parfums d'étoiles konaklamanızda Aguerd bölgesinde, Essaouira Mogador Golf Sahası ile 17,2 km (10,7 mi) ve Essaouira Plajı ile 20,1 km (12,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu pansiyon Skala de la Ville ile 22 km (13,7 mi) ve Skala du Port ile 22 km (13,7 mi) mesafede.

Parfums d'étoiles misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bitişik şaraphane ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler 0 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Teras, Havuz Manzaralı
Junior
Junior Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Teras, Bahçe Manzaralı
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Teras, Bahçe Manzaralı
Room
Premium Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Teras, Havuz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x