Parc Octopus

Lac Saint-jean (ve Civarı), Desbiens
Parc Octopus Genel
Parc Octopus Genel
Parc Octopus Öne Çıkan Resim
Parc Octopus Dış Mekan
Parc Octopus Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Parc Octopus
Rue du Quai Lac Saint-jean (ve Civarı), Desbiens

Desbiens bölgesindeki Parc Octopus konaklamanızda Metabetchouane Tarih ve Arkeoloji Merkezi ve Fairy Hole Cavern Park ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu tatil parkı Couchepaganiche Ecological Reserve ile 7,4 mi (11,9 km) ve Val-Jalbert Tarihi Köyü ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

Octopub, Parc Octopus misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere hafta sonu 6.00 ve 13.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 42 inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu tatil parkı misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve bisiklet saklama alanı vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Family
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x