Paramount Luxury Serviced Apartment

Onigbongbo
Paramount Luxury Serviced Apartment Öne Çıkan Resim
Paramount Luxury Serviced Apartment Dış Mekan
Paramount Luxury Serviced Apartment İç Mekan
Paramount Luxury Serviced Apartment Kahvaltı
Paramount Luxury Serviced Apartment Kahvaltı
Image More +6 fotoğraf
Paramount Luxury Serviced Apartment
8 Ajisafe street ,G.R.A , Onigbongbo

Paramount Luxury Serviced Apartment misafirlere Lagos (Ikeja) bölgesinde, Federal Aviation Authority of Nigeria ve Chinatown ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Maryland Alışveriş Merkezi ile 2,1 mi (3,4 km) ve Allen Avenue ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 90 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x