Paralio Hotel

Thrace, Possidi Kassandra
Paralio Hotel Genel
Paralio Hotel Genel
Paralio Hotel Öne Çıkan Resim
Paralio Hotel Dış Mekan
Paralio Hotel Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Paralio Hotel
Possidi Thrace, Possidi Kassandra

Kassandra bölgesindeki Paralio Hotel konaklamanızda Possidi Burnu ve Siviri Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan apart daire Elani Beach ile 8,8 mi (14,2 km) ve Kalithea Plajı ile 11,3 mi (18,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 26-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x