Parador de Tordesillas

Rueda, Tordesillas
Parador de Tordesillas Genel
Parador de Tordesillas Genel
Parador de Tordesillas Genel
Parador de Tordesillas Genel
Parador de Tordesillas Genel
Image More +55 fotoğraf
Parador de Tordesillas
Carretera De Salamanca 5 Rueda, Tordesillas

Tordesillas bölgesindeki Parador de Tordesillas misafirlere ana cadde üzerinde, Museo de San Antolin ve Santa Clara Kraliyet Manastırı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Plaza Mayor ile 1 mi (1,7 km) ve Museo de La Radio ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

68 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, spa küveti ve sauna vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (2 adults + 1 child)
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (3 adults)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x