Parador De Santillana De Gil Blas

Costa Verde, Santillana del Mar
Parador De Santillana De Gil Blas Genel
Parador De Santillana De Gil Blas Genel
Parador De Santillana De Gil Blas Öne Çıkan Resim
Parador De Santillana De Gil Blas Dış Mekan
Parador De Santillana De Gil Blas Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Parador De Santillana De Gil Blas
Plaza Ramon Pelayo 11 Costa Verde, Santillana del Mar

Santillana del Mar bölgesindeki Parador De Santillana De Gil Blas konaklamanızda, Calle de Juan Infante ve Regina Coeli Diocesan Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Altamira Mağaraları ile 2 mi (3,2 km) ve Altamira Ulusal Müzesi ve Araştırma Merkezi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, tur/bilet desteği ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (3 Adults)
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (2 Adults and 1 Child)
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x