Parador de Olite

Southern Basque Country, Olite
Parador de Olite Genel
Parador de Olite Genel
Parador de Olite Genel
Parador de Olite Genel
Parador de Olite Öne Çıkan Resim
Image More +64 fotoğraf
Parador de Olite
Pza. Teobaldos, 2 Southern Basque Country, Olite

Parador de Olite konaklamanızda, Olite merkezinde, Museo del Vino Şarap Müzesi yakınında ve Palacio Real de Olite ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu çevre dostu otel El Cerco de Artajona Kalesi ile 17,5 km (10,9 mi) mesafede.

Otelin bölgesel mutfak alanında uzman restoranı Paradores Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

43 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (3 Adults)
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (2 Adults and 1 Child)
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x