Parador de Cruz de Tejeda

Gran Canaria, Cruz de Tejeda
Parador de Cruz de Tejeda Genel
Parador de Cruz de Tejeda Genel
Parador de Cruz de Tejeda Genel
Parador de Cruz de Tejeda Öne Çıkan Resim
Parador de Cruz de Tejeda Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Parador de Cruz de Tejeda
Cruz de Tejena, s/n Gran Canaria, Cruz de Tejeda

Tejeda bölgesindeki Parador de Cruz de Tejeda misafirlere dağda, Mirador Pico de la Gorra ve Tejeda Health Center ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Museo de esculturas Abraham Cardenes ile 3,7 mi (6 km) ve Dulceria Nublo ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 43 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (3 adults)
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (2 adults + 1 child)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x