Parador de Ceuta Hotel La Muralla

Jadú
Parador de Ceuta Hotel La Muralla Genel
Parador de Ceuta Hotel La Muralla Genel
Parador de Ceuta Hotel La Muralla Genel
Parador de Ceuta Hotel La Muralla Öne Çıkan Resim
Parador de Ceuta Hotel La Muralla Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Parador de Ceuta Hotel La Muralla
Calle Nuestra Senora De Africa 15 , Jadú

Ceuta bölgesindeki Parador de Ceuta Hotel La Muralla konaklamanızda, Hz. Meryem Göğe Kabul Katedrali ve Plaza de Africa Meydanı yakınında konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Afrikalı Hz. Meryem Kilisesi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Ceuta Limanı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için La Muralla ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 106 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ceuta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 305 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (2 adults + 1 child)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (3 adults)
Junior
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x