Paradisus Grand Cana - All Inclusive

Doğu Sahili, Bavaro
Paradisus Grand Cana - All Inclusive Genel
Paradisus Grand Cana - All Inclusive Genel
Paradisus Grand Cana - All Inclusive Genel
Paradisus Grand Cana - All Inclusive Genel
Paradisus Grand Cana - All Inclusive Genel
Image More +90 fotoğraf
Paradisus Grand Cana - All Inclusive
Playa de Bavaro Doğu Sahili, Bavaro

Paradisus Grand Cana - All Inclusive konaklamanızda Punta Cana bölgesinde, golf sahasına yakın, Cocotal Golf and Country Club ve Los Corales Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı resort otel Bavaro Plajı ile 2,7 km ve Punta Cana Şehir Merkezi ile 5,5 km mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Resort otelde 9 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 6 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 432 klimalı odada minibar mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Resort otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Two
Two Bedroom Master Suite
Süit
Süit (The Reserve Master Corner Swim-Up)
One
One Bedroom Suite
One
One Bedroom Master Suite
Room
Süit, 2 Yatak Odası (The Reserve Swim-Up Master Corner)
Room
Süit, 2 Yatak Odası (Master Corner)
Room
Süit, Köşe (Master)
Room
Süit (The Reserve Master Swim-Up)
Room
The Reserve 2 Bedroom Master Suite Swim Up
Room
Süit (The Reserve Swim-Up)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x