Paradiso Macaé Hotel

Macae
Paradiso Macaé Hotel Genel
Paradiso Macaé Hotel Genel
Paradiso Macaé Hotel Genel
Paradiso Macaé Hotel Öne Çıkan Resim
Paradiso Macaé Hotel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Paradiso Macaé Hotel
Av. Atlântica 1068 , Macae

Paradiso Macaé Hotel misafirlere Macae bölgesinde, plajda, Campista Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Pecado Plajı ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Cavaleiros Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Macae Kent Parkı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 158 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Macae bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 883 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Süit, Sigara İçilmez, Plaj Manzaralı
Luxury
Luxury Süit, Plaj Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Plaj Manzaralı
Standard
Standard Süit
Room
Superior Süit
Room
Presidential Süit, Sigara İçilmez, Plaj Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x