Paradise Villa

Middlesex County, Discovery Bay
Paradise Villa Öne Çıkan Resim
Paradise Villa Dış Mekan
Paradise Villa Oda Düzeni
Paradise Villa Oda Düzeni
Paradise Villa Oda Düzeni
Image More +10 fotoğraf
Paradise Villa
Dairy Road Middlesex County, Discovery Bay

Bu villa misafirlere Discovery Bay bölgesinde, plajda, Puerto Seco Plaj Parkı ve Columbus Park 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Dunn Nehri Şelaleleri ile 18,7 mi (30 km) ve Turtle Plajı ile 20,5 mi (33 km) mesafede.

Klimalı bu villada mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, veranda vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsiz, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Villa, 3 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x