Paradise Island Villas

Ayyanni
Paradise Island Villas Genel
Paradise Island Villas Genel
Paradise Island Villas Genel
Paradise Island Villas Genel
Paradise Island Villas Genel
Image More +58 fotoğraf
Paradise Island Villas
Prodromos S.A Anissaras , Ayyanni

Paradise Island Villas misafirlere Hersonissos bölgesinde, plaj yakınında, Aquaworld Akvaryumu ve Sarakino Çeşmesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Star Beach Water Park ile 3 mi (4,8 km) ve Stalis Plajı ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve plazma televizyon olan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortu ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Senior
Senior Villa, Kişiye Özel Havuzlu
Executive
Executive Villa, Kişiye Özel Havuzlu
Family
Family Villa, Kişiye Özel Havuzlu
Superior
Superior Villa, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x