Paradise Inn Le Metropole Hotel

İskenderiye – Akdeniz Kıyısı, Alexandria
Paradise Inn Le Metropole Hotel Genel
Paradise Inn Le Metropole Hotel Genel
Paradise Inn Le Metropole Hotel Genel
Paradise Inn Le Metropole Hotel Genel
Paradise Inn Le Metropole Hotel Genel
Image More +78 fotoğraf
Paradise Inn Le Metropole Hotel
52. Saad Zaghloul St. İskenderiye – Akdeniz Kıyısı, Alexandria

Paradise Inn Le Metropole Hotel Alexandria merkezinde, Eliahu Hanady Synagogue ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Cavafy Museum ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel İskenderiye Üniversitesi ile 1,6 km ve Alexandria Ulusal Müzesi ile 1,9 km mesafede.

Fransız mutfağı alanında uzman olan Sky view restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 66 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve balo salonu vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Golden
Golden Classic Room City View
Golden
Golden Junior Suite Direct Sea View
Room
Golden Superior Room Direct Sea View
Room
Golden Junior Suite Sea Side View
Room
Golden Paradise Suite Direct Sea View
Room
Golden Royal Suite Direct Sea View
Room
Golden Deluxe Room Sea Side View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x