Paradise Inn

Jammu & Kashmir Ski, Laripora
Paradise Inn Öne Çıkan Resim
Paradise Inn Dış Mekan
Paradise Inn Dış Mekan
Paradise Inn Dış Mekan
Paradise Inn Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Paradise Inn
Chandanwari road Jammu & Kashmir Ski, Laripora

Paradise Inn misafirlere Pahalgam bölgesinde, golf sahasına yakın, Betaab Valley ve Poshwan Parkı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Lidder Eğlence Parkı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Pahalgam Golf Sahası ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Asya mutfağı alanında uzman olan Nice Moments yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 odada DVD oynatıcı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca ücretsiz su parkı ve sağlık kulübü sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Oda
Room
Honeymoon Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x