Paradise Classic Motel

Kampala
Paradise Classic Motel Öne Çıkan Resim
Paradise Classic Motel Dış Mekan
Paradise Classic Motel Dış Mekan
Paradise Classic Motel Dış Mekan
Paradise Classic Motel Dış Mekan
Image More +9 fotoğraf
Paradise Classic Motel
MAKINDYE , Kampala

Kampala bölgesindeki Paradise Classic Motel konaklamanızda, Wonder World Amusement Park ve Birleşik Devletler Elçiliği ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Victoria Gölü ile 2,2 mi (3,5 km) ve Speke Resort Tatil ve Konferans Merkezi ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Paradise Classic misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

Misafirler için LED televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x