Paradise Beachfront & Nightlife Heart

Avenida Kukulkan
Paradise Beachfront & Nightlife Heart Öne Çıkan Resim
Paradise Beachfront & Nightlife Heart Kahvaltı
Paradise Beachfront & Nightlife Heart Yerinde Yemek
Paradise Beachfront & Nightlife Heart Oda Manzaraları
Paradise Beachfront & Nightlife Heart Oda Manzaraları
Image More +39 fotoğraf
Paradise Beachfront & Nightlife Heart
Blvd. Kukulcan Zona Hotelera, Km 9 , Avenida Kukulkan

Paradise Beachfront & Nightlife Heart misafirlere Cancun (Zona Hotelera) bölgesinde, Cancun Kongre Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Langosta Plajı ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Tortuga Plajı ile 3,3 km (2,1 mi) ve La Isla Alışveriş Merkezi ile 4,2 km (2,6 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Stüdyo Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Panoramic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x