Paradise Beach Studio At Montego Bay Club

Cornwall County, Montego Bay
Paradise Beach Studio At Montego Bay Club Genel
Paradise Beach Studio At Montego Bay Club Genel
Paradise Beach Studio At Montego Bay Club Öne Çıkan Resim
Paradise Beach Studio At Montego Bay Club Dış Mekan
Paradise Beach Studio At Montego Bay Club Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Paradise Beach Studio At Montego Bay Club
Gloucester Avenue Cornwall County, Montego Bay

Bu apart otel misafirlere Montego Körfezi merkezinde, Jamaica Plajları yakınında ve Walter Fletcher Plajı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu apart daire Rose Hall Great House ile 9 mi (14,4 km) ve Doctor's Cave Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premium Stüdyo, Okyanus Manzaralı, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x