Paradise Apartment

Kuzey Kıyısı, Los Cerros
Paradise Apartment Öne Çıkan Resim
Paradise Apartment Dış Mekan
Paradise Apartment Yerinde Yemek
Paradise Apartment Oda Manzaraları
Paradise Apartment Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Paradise Apartment
Playa Laguna 1, Calle 3 Kuzey Kıyısı, Los Cerros

Sosua bölgesindeki bu apart otel misafirlere golf sahasına yakın, Sosua Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Museo de la Comunidad Judía de Sosúa ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Dorada Plajı ile 12 mi (19,3 km) ve Cabarete Plajı ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, balkon ve veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için limuzin hizmeti, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Three Bedroom Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x