Papillon Umalas Villas

Lesser Sunda Islands, Kerobokan
Papillon Umalas Villas Genel
Papillon Umalas Villas Öne Çıkan Resim
Papillon Umalas Villas Dış Mekan
Papillon Umalas Villas Dış Mekan
Papillon Umalas Villas Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Papillon Umalas Villas
Jl. Raya Bumbak 100 Anyar Kelod Lesser Sunda Islands, Kerobokan

Papillon Umalas Villas konaklamanızda Kerobokan bölgesinde, Seminyak Meydanı ile 5,6 km (3,5 mi) ve Echo Plajı ile 7,2 km (4,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu villa Tanah Lot ile 12 km (7,5 mi) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LED televizyon olan 7 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x