Papagayo Luxury

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Nacascolo
Papagayo Luxury Genel
Papagayo Luxury Genel
Papagayo Luxury Genel
Papagayo Luxury Öne Çıkan Resim
Papagayo Luxury Dış Mekan
Image More +106 fotoğraf
Papagayo Luxury
Peninsula de Papagayo Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Nacascolo

Papagayo Luxury misafirlere Nacascolo (Papagayo Yarımadası) bölgesinde, Playa Nacascolo ve Marina Papagayo yakınında. Bu 4 yıldızlı otel Coco Plajı ile 24,1 mi (38,7 km) ve Nicoya Yarımadası ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Papagayo Luxury içindeki 12 restoran yemek servisi yapmaktadır. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antrenman yaptıktan sonra 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilirsiniz. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Vista
Vista Hermosa-Condo
Terraza
Terraza Bonita - Condo
Belvedere
Belvedere - Villa
Casa
Casa Caiman - Villa
Estrella
Estrella de Mar - Condo
Room
Vista Tranquila - Condo
Room
Paz del Mar - Condo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x