PAP'S Chambres d Hôtes

Mahajanga, Mahajanga
PAP'S Chambres d Hôtes Genel
PAP'S Chambres d Hôtes Genel
PAP'S Chambres d Hôtes Genel
PAP'S Chambres d Hôtes Öne Çıkan Resim
PAP'S Chambres d Hôtes Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
PAP'S Chambres d Hôtes
Mahavoky Atsimo Mahajanga, Mahajanga

PAP'S Chambres d Hôtes konaklamanızda Mahajanga bölgesinde, Cirque Rouge Milli Parkı ile 11,7 km (7,3 mi) ve Grand Pavois Plajı ile 16,3 km (10,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Antsanitia Plajı ile 19,1 km (11,9 mi) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 3 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı (No Hot Water)
Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x